HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Ferdinand and Ferdinand Architects have published Hotel****Balneum on epiteszforum.hu

2010.08.05. 06:48 ferdinándanégyzeten

Ferdinand and Ferdinand Architects have yesterday published the built project Hotel****Balneum and the future Harbour Building Tiszafüred on epiteszforum.hu.

Epiteszforum.hu is the most popular hungarian site dedicated to national and international architecture (source: alexa.com). This is also our favorit site located Budapest. Philosophy by epiteszforum.hu: "If you are interested in what has built in your environment, what will be demolished, if you do think, that architecture hasn't been stopped by the eclectic we recommend to you to read epiteszforum.hu" Partly also available in english.

A Ferdinánd és Ferdinánd Építésziroda tegnap az epiteszforum.hu-n publikálta a tiszafüredi Hotel****Balneum megépült és a Kalandpark és Kikötő épület megépítésre váró épületeit. Az epiteszforum.hu a legnépszerűbb magyar építészeti portál belföldi és külföldi témákkal. (forrás: alexa.com). Nekünk is kedvenc oldalunk. Mottójuk: "Ha érdekel, mi épül a környezetedben, ha érdekel, mit fognak lebontani, ha az építészet neked nem állt meg az eklektikánál, akkor neked is ajánljuk az Építészfórumot!" Részben angolul is elérhető. F.Á.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel tiszafüred hungary ungarn wellness építész architecture tervező ferdinand építészeti architect architekt balneum építésziroda architektur architectural epiteszforum.hu ferdinand.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr1002198846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása