HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Archello.com presents Hotel**** Balneum Tiszafüred

2010.10.05. 10:59 ferdinándanégyzeten

(magyarul is...) We have got a mail from Archello.com with request for press information about Hotel**** Balneum Tiszafüred. After sending the materials it was published yesterday on this site. Archello is open source but it has a reviewing panel that controls the standard of projects published on the site.

"About Archello

Michelangelo was a painter, sculptor, architect, poet, and engineer. Renaissance works like the Sistine Chapel and St Peters Basilica changed the way Europe thought about the built world.

A new renaissance is taking form, the globalisation of architecture. Archello is embracing this, combining ARCHitecture, MichaelangELO and HELLO. It brings people together to celebrate and share projects. Everyone from the painter, sculptor, architect, engineer, even the poet can contribute, connect and follow their interest in the built world."

Kaptunk egy levelet az Archello.com-tól, melyben anyagot kértek a  Hotel**** Balneum Tiszafüred épületéről. A képek elküldése után tegnap meg is jelent azon az oldalon. Az Archello nyitott, de van egy belső panelje, melynek segítségével ellenőrzik a megjelenő projektek színvonalát.

Archello saját bemutatkozása:

"Michelangelo festő, szobrász, építész, költő és mérnök volt. Reneszánsz munkái (a sixtusi Kápolna és a Szent Péter Székesegyház) megváltoztatták Európa épített környezetről való gondolkozás módját.

Új reneszánsz formálódik: az építészet globalizációja.  Archello összefogja ezt az ARCHitecture, MichelangELO és a HELLO szavak kombinálásával. Összehozza az embereket, hogy bemutassák és megosszák egymással projektjeiket. Bárki, legyen akár festő, szobrász, építész, mérnök, de még költők is résztvehetnek, kapcsolatot építhetnek és követhetik kedvenceiket az épített világban."

 

Szólj hozzá!

Címkék: hotel tiszafüred hungary architecture ferdinand építészeti architect architekt balneum építésziroda architektur architectural ferdinand.hu archello.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr562346176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása