HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Photo of Wellnesshall of Hotel****Béke Hajdúszoboszló in Heti Válasz

2010.08.02. 06:44 ferdinándanégyzeten

This picture of the Wellnesshall of Hunguest Hotel****Béke Hajdúszoboszló (rebuilding was ready May 2010) has been featured in Heti Válasz last week without credit of architect and without name of the project. The article is talking about the hungarian hotel industry illustrated also with an other picture of an other Hotel without designer credits, that is way because the redaers can belive it's a same building.

Here we are adding the credits: the Architect of the old building was Dezső Dúl, the inner rebuilding was made by Ferdinand and Ferdinand Architects.

Ez a kép jelent meg az elmúlt héten a Heti Válasz című újságban a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel****Béke medenceteréről(az átépítés 2010 májusában lett kész) a helyszín és a tervezők névfeltüntetése nélkül. A cikk a magyar szállodaiparról szól és egy másik szálloda homlokzati fotójával is illusztrálták úgy, hogy az olvasó azt hiheti, hogy a két épület ugyanaz kívülről és belülről.

Mi pótoljuk a névfeltüntetést: eredeti építész: Dúl Dezső, a belső átalakítás tervezője: Ferdinánd és Ferdinánd Építésziroda. F.Á.

Szólj hozzá!

Címkék: hotel hungary béke heti átalakítás válasz hajdúszoboszló gyógyászat építész architecture tervező ferdinand építészeti hotels architect hunguest építésziroda architektur architectural ferdinand.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr462187503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása