HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Architectureexposed.com: AMSY Head Office and Hotel**** Balneum Tiszafüred

2010.10.18. 11:44 ferdinándanégyzeten

Architectureexposed.com is a brand new site about architecture. The editors have choosen our AMSY building and Hotel*** Balneum Tiszafüred for promotion. Maybee another projects of us will be shown there later also. One of the editors is Luka Ivančić dipl.ing.arh. from Zagreb-Split, Croatia. We haven't any more information about the site, so we aren't able to give a description of it. But we wish good luck!

Architectureexposed.com egy vadonatúj építészeti oldal. A szerkesztők kiválasztották az AMSY-t és a Hotel*** Balneum Tiszafüred-et és feltették oda. Lehet, hogy később más épületeinket is bemutatják majd. Az egyik szerkesztő Luka Ivančić dipl.ing.arh. Zagreb-Split, Horvátországból. Nincs más információnk róluk, így kivételesen nem tudunk leírást sem adni az oldal céljairól, de sok sikert kívánunk nekik.

Szólj hozzá!

Címkék: architectureexposed.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr222367518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása