HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

2. FELHÍVÁS: UNIQA és a Médiahomlokzat Fesztivál

2010.06.18. 15:57 ferdinándanégyzeten

Nyers videó: újdonság

Néhány nappal ezelőtt az alábbi felhívást tettem közzé:

"Ezúton hívok fel minden fényművészt, LED-gurut, hogy keressen meg ötletével, ha az(zok) jónak bizonyulnak, segítek abban, hogy kikerülhessen a falra, erre személyes ígéretem van a legfelső szintről. Én pályázati díjat és honoráriumot nem tudok felajánlani, de a további együttműködés kialakításában segíteni tudok. Tehát kalandra fel!!! Mindenki jelentkezését szívesen fogadjuk! Egy tervezéskori 0.0-ás videó printscreenjét feltettem az érdekesség kedvéért, akkoriban még a teljes homlokzat LED-es volt, később ez a középső kiugró tömegre valósult csak meg. Ha tudnám, hogy kell ide videót beágyazni, azt is megtenném."

Most végre sikerült a honlapunkra egy erősen werk-film jellegű videót beágyaznom, ami szerintem így most már innen is elérhető. F.Á.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr162091797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása