HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Két magyar építész a World Architecture COMMUNITY Award 7. ciklus szűkített listáján

2010.06.16. 11:09 ferdinándanégyzeten

2010 április 23-án lezárult a World Architecture COMMUNITY Award 7. ciklus feltöltési(jelentkezési) ideje. Az előválogatás alapján két magyar építész került a 140 épületet és/vagy tervet tartalmazó szűkített listára: Zsuffa Zsolt budapesti lakóháza és Koller József pécsi bírósági épülete. Mindkettőjük díjazásának örülnénk és ezért szavazunk is a 20 győztes vagy a 10 legnépszerűbb közé kerülésükért. A 8. ciklus feltöltésénének zárónapja 2010. július 23. F.Á.

There are two hungarian architects on the new shortlist of the 7th Cycle of the World Architecture COMMUNITY Award called zsolt Zsuffa and Jozsef Koller. We hope they will be winner.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr22085712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása