HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Mai amerikai építészet: SPF:architects Los Angeles

2010.06.15. 13:29 ferdinándanégyzeten

Miután mai amerikai modern építészek felkutatására biztattam Judit Havens-t, sikerült is neki az SPF:architects irodára felhívnia a figyelmemet. Senkinek ne legyenek kétségei, "természetesen" magyarok: Pali Zoltán és Fekete Judit Meda. Első meglepetés, hogy saját művészeti galériát is működtetnek: MODAA. Pali Zoltán Kaliforniában nőtt fel és tanult építészetet, míg Fekete Judit pécsi és a 80-as évek végén vándorolt ki. 2010-ben már nem együtt dolgoznak(Arkiterv), de idáig sok közös munkájuk volt. Judit Havens szerint:....."Itt Los Angelesben már befutott építésznek számit, neve van, de nem úgy, hogy mindenki ismerné." Nekem a modern villái tetszenek leginkább. F.Á.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr92083415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása