HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

What could it be? No shelter! Part 2.

2010.09.15. 16:01 ferdinándanégyzeten

(magyarul is...) The construction of this something made of stainless steel has been already erected but it isn't ready yet. Quit a "big" project! What could it be? The layout seems to be rhombus-like. Is it a pavilion for security gard? Or a little kiosk to sell newspaper? Could it be a house for animals, dogs? There is no shelter without sinus wave plate roof and covering! What can we use it for? Maybee it is an event center for garden parties, isn't it? Or simply a cash desk? Café or information help desk? Check point kiosk? No answer.

A szerkezet ennek a valaminek már áll, rozsdamentes acélból hegesztve, de még nincsen kész. Tényleg "nagy" projekt! Alaprajzilag rombusz-szerű. Mi ez? Biztonsági őrök bódéja? Vagy egy kis újságos kioszk? Lehet hogy egy kis kutyaház? Nincs menedék színusz-lemez tető és burkolat nélkül! Mire lehet használni? Lehet, hogy rendezvény-központ kerti partikhoz? Vagy egyszerűen egy pénztárfülke? Esetleg kávézó vagy információ? Ellenőrző pont építménye? Nincs válasz.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hungary ungarn building építész architecture ferdinand építészeti architect pavilion shelter architekt építésziroda architektur architectural ferdinand.hu e architects

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr632298297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása