HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Ferdinand and Ferdinand Architects are member of Design Stories Social Network

2010.08.23. 04:25 ferdinándanégyzeten

We are from now on a member of Design Stories Social Network. This is an online community, bringing architects, interior and industrial designers together. We are hoping to get new friends there. Our first house we have uploaded is AMSY Head Office Budaörs and it will be followed by various other projects of us.

Ezentúl tagjai vagyunk a Design Stories Social Network hálózatának. Ez egy online közösség, mely célja szerint összehozza az építészeket, belsőépítészeket és az iprai formatervezőket. Reméljük új ismerősökre találunk ott. Az első ház, melyet feltöltöttünk, az AMSY budaörsi központja, melyet további különböző projektjeink követnek majd.F.Á.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hungary ungarn budaörs társasház építész architecture tervező ferdinand architect architekt építésziroda architektur architectural ferdinand.hu design stories

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr722238496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása