HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Brand new site of Ferdinand and Ferdinand Architects has been launched

2010.08.17. 00:01 ferdinándanégyzeten

(magyarul is olvasható) Our brand new site has been launched on Monday. We have

totally changed our homepage. We are showing only a selection of our works and every information can you read in english. The old site we have added as archiv, it stays hungarian and its contents are deep frozen. We hope it would be much better than the old version. Webdesign and building by macdroog. Please enjoy it! Critics and comments are also welcome! We had an alexa rank of 3 655 579 today, this is the best ranking ever for us.

A teljesen megújult internetes oldalunk hétfő óta működik. Teljesen megváltoztattunk mindent: tartalmat és designt. Csak a legjobb munkáinkból összeállított válogatást mutatjuk be angolul. A régi oldalt tartalmilag lefagyasztva archívumként tettük továbbra is elérhetővé (magyarul). Reméljük így sokkal jobb lett, mint a régi. Webdesign és honlapépítés: macdroog. Jó szórakozást! Kritikákat és kommentárokat is szívesen veszünk. Ma az alexa szerinti látogatottsági rangsorban a 3 655 579. hely a miénk, ez fennállásunk óta a legjobb pozíció. F.Á.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr262225524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása