HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Residential Building in Szemlőhegy st has been published on MIMOA.eu

2010.08.15. 16:47 ferdinándanégyzeten

The 12-units residential building in Szemlohegy st has been published on MIMOA.eu on 12 of August. After AMSY and Pannon Falap-Lemez Head Offices this is the 3rd project of us there. See also our older posts about MIMOA:

http://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/2088484

Magyarul is.

"MIMOA is an online architecture guide. It is the best source of information for your city trip with all Modern Architecture in one view. MIMOA shows Modern Architecture on a map with the address and all additional information you need to actually find and visit interiors, parks, public places, buildings and bridges.

MIMOA is specially designed to take the whole database with you while traveling. You can select projects to create your own personal architecture guide and even browse projects and locations from different mobile devices.

MIMOA is a user generated website. This means all information is published by the visitors. It is a great way to help others to find the projects you've visited or build. The growing database is free and open for everyone to contribute: publish your projects, posts comments and ratings, define your personal favorites and keep track of the projects you’ve visited. All this personal information, reviews and opinions, define the current architectural trends." A.F.

A 12 lakásos szemlőhegy utca társasházat publikáltuk a Mimoa.eu-n augusztus 12-én. Az AMSY és a Pannon-Falap Lemez után ez a harmadik épületünk ezen az oldalon. Lásd korábbi bejegyzéseinket a Mimoa-val kapcsolatban....http://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/2088484

"MIMOA egy online építészeti utikönyv.is an online architecture guide. Ez a legjobb, egy pillantásra átlátható modern építészeti információ forrás a különböző városok felkeresésekor. MIMOA térképen mutatja a modern építészeti objektumokat címmel és minden egyéb kiegészítő adattal, amire csak szükség lehet a látogatáshoz és megtekintéshez, legyen az park, belső tér, nyilvános tér, épület vagy híd.

MIMOA-t kifejezetten arra terveztük, hogy az utazás alatt teljes adatbázis álljon rendelkezésre. Kiválaszthatók projektek egy teljesen személyes építészeti utikönyv létrehozásához, így a különböző mobil eszközök segítségével a helyszínek és projektek könnyen kereshetők és megtalálhatók. 

MIMOA  a felhasználók által épített weboldal. Ez azt jelenti, hogy minden információ a látogatóktól származik. Ez nagyszerű módja annak, hogy segíthessünk másoknak megtalálni azokat a projekteket, melyeket meglátogattunk esetleg magunk terveztünk. Az egyre növekvő adatbázis ingyenes és nyitott bárki számára: publikálhatja a saját projektjét, kommentálhatja és értékelheti másokét, megjelölhetők a kedvencek és a már személyesen is látottak. Mindezek a személyes információk, ismertetők és vélemények definiálják a jelenlegi építészeti trendeket." F.Á.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hungary ungarn társasház építész architecture tervező ferdinand építészeti architect architekt építésziroda architektur architectural szemlőhegy mimoa.eu ferdinand.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr252218621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása