HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Ferdinand and Ferdinand Architects on Urbika.com

2010.08.13. 04:09 ferdinándanégyzeten

From now on we are also on Urbika.com present. The first projects of us have been uploaded. The extension of our portfolio is coming soon.

Urbika is an online community for sharing information,

news and media on city developments. Founded February 2010 and with already over 10.000 unique visitors a month, Urbika is one of the fastest growing architecture communities.

At Urbika we keep each other updated on city development projects by using city overviews. You can share all kinds of projects from the newest skyscrapers to a renovated park in a small village. Any project can be interesting enough to share!

Mától kezdve az Urbika.com-on is jelen vagyunk. Az első épületeinket feltöltöttük, a többi is hamarosan felkerül..

Urbika egy városfejlesztési, építészeti információkat, híreket megosztó online közösség. 2010 februárjában alapíttatott és már több, mint 10.000 különböző látogatója van havonta (aki többször kattint, az is csak egynek számít). Így Urbika az egyik leggyorsabban növekvő internetes építész közösség.

Az Urbika naprakész információkkal lát el a városok fejlesztéséről, a városokról nyújtott összefoglalókkal. Mindenféle projekt közölhető: a legújabb felhőkarcolóktól a legkisebb falusi parkfelújításig bármi. F.Á

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr162217552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása