HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Epiteszforum.hu: Residential Building in Tulipan st

2010.08.13. 16:07 ferdinándanégyzeten

We have published our 6-units residential building in Tulipan st on epiteszforum.hu. on th 12th of August. The article is readable unfortunatelly only in hungarian. We recommend to make (magyarul is olvasható..)

the site more bilingual to get more visitors from around the world and spread the hungarian architecture at the same time. This architectural page is our favorite one. Their slogan: "The architecture is different. Every day." Epiteszforum.hu is the first architectural online platform in Hungary. See also our older posts about epiteszforum.hu:

Hotel****Balneum: http://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/2198846

Residential Building in szemlőhegy st.: http://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/2123465

Pannon Falap-Lemez Head Office: http://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/2089445

AMSY Head Office: http://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/2017294

Augusztus 12-én publikáltuk a 6 lakásos tulipán utcai társasházat az epiteszforum.hu-n. A cikk sajnos csak magyarul olvasható. Javasoljuk, hogy fokozatosan kétnyelvűsítsék az oldalt, hogy több látogatója lehessen a nagy világból és így terjeszthessék a magyar építészetet. Egyébként ez a kedvenc magyar építészeti oldalunk. Szlogenjük: "Az építészet más. Minden nap." Magyarország első építészeti napilapja. F.Á.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hungary ungarn buda átalakítás társasház építész architecture tervező ferdinand lakóház építészeti architect építésziroda architektur architectural szemlőhegy epiteszforum.hu ferdinand.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr32218859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása