HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Ferdinand and Ferdinand Architects on Behance.com

2010.08.12. 05:33 ferdinándanégyzeten

We have started to built our portfolio on the very popular behance.net.(alexa.com: 2352) At first we've loaded

3 of our projects up and the same time we will be also viewable on linkedin.com because the 2 sites have a direct contact to each other. We are planing to extend our showcase there with other 7 built houses from the last 12 years.

Title

Creative thinkers - the people with the most ideas - often struggle the most with organization and productivity. We aim to change that. So we design products & services that organize the creative world.
How do we do this? We research the most productive creative people in the world. We discover how they do it. We translate that knowledge, through the power of design, into a product or service that helps push creative ideas forward. And then we do it again.

Behance is based in New York City. To learn more about how we work, read our tenets, or check out our videos.

Elkezdtük összeállítani a portfóliónkat a behance.net nevű nagyon népszerű oldalon. (alexa.com:2352) Először hármat töltöttünk fel a projektjeink közül és ezek egyidejűleg láthatók a linkedin.com-on, mert a két oldal közvetlen kapcsolatban áll egymással. Tervezzük, hogy további hét megépült épületünket is feltesszük az elmúlt 12 év munkái közül.

A BEHANCE ismertetője: "A kreatív gondolkodók - a legtöbb ötlettel rendelkező emberek - Leginkább a szervezettséggel és a hatékonysággal birkóznak meg nehezen. Célunk, hogy ezen változtassunk. Ezért terméket és szolgáltatást terveztünk, hogy megszervezzük a kreatívok világát.
Hogyan tesszük ezt? Felkutatjuk a legtermelékenyebb kreatív embereket a világon. Felfedezzük, hogy hogyan csinálják. Átalakítjuk ezt a tudást egy termékké vagy szolgáltatássá a design erején keresztül, mely segít a kreatív ötletek megvalósításában.  S ezt tesszük újra meg újra.
Behance székhelye New Yorkban van. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan dolgozunk, olvassa el ismertetőnket , vagy nézze meg a videókat."
F.Á.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hungary ungarn portfolio építész architecture tervező építészeti architect architekt építésziroda architektur architectural behance.net

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr342214284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása