HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Ferdinand and Ferdinand on urbArAmA with Hotel****Balneum Tiszafüred

2010.08.09. 09:32 ferdinándanégyzeten

Since Friday you can see our project Hotel****Balneum Tiszafüred also on urbArAmA.com.

The AMSY Head Office has 139 votes at the moment and listed on the 17th page

(10 projects on each page) of 330 pages under the popular projects. Pannon Falap-Lemez Head Office (vote 1) and Residential Building in Tulipan st (vote 0) have been also featured this summer. Thank you everybody who has voted for our houses! Don't forget, it's only a game.

Múlt péntek óta a Hotel****Balneum Tiszafüred látható az urbArAmA.com oldalon is.

Az AMSY 139 szavazattal rendelkezik jelenleg és a népszerűségi sorrend 17. oldalán található a kb. 330 oldalból (oldalanként 10-10 ház van). A Pannon Falap-Lemez (1 szavazat) és a Tulipan utcai társasház  (0 szavazat) szintén felkerült ide a nyáron. Köszönet mindenkinek, aki szavazott! De ne feledjük, ez csak játék! F.Á.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel hungary ungarn tulipán társasház építész architecture ferdinand építészeti architect architekt balneum építésziroda urbarama architektur architectural amsy falap lemez ferdinand.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr342208887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása