HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

World Architecture Festival - Shorlist announced!

2010.08.05. 19:34 ferdinándanégyzeten

Who has been shortlisted at the world's only live, interactive, fully inclusive architectural awards?

Visit http://waf.emapnetworks.com/a/tBMWMn5B7uJrDB8Q--NNSmeLukg/plan1 to find out!
The engine of this event is Paul Finch, a former editor of the Architectural Review.

Our project UNIQA Vital Business center hasn't been shortlisted but will be a part of the autumn exhibition at Barcelona. Congratulations to all architects of the shorlisted projects! Here you can see the two panels we have sended to London.

Kik kerültek a  világ egyegyetlen élő, interaktív mindent felölelő építészeti díjjainak szűkített listájára? Látogasson el erre a linkre és mindent megtud. A rendezvény fő szervezője Paul Finch, az Architectural Review korábbi szerkesztője.

Az UNIQA Vital Business Center nem került a listára, de az őszi kiállításon ott lesz Barcelonában. Gratulálunk a továbbjutott építészeknek! Itt bemutatjuk a két Londonba küldött plakátunkat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest barcelona london hungary world ungarn paul festival uniqa építész architecture tervező építészeti architect architekt építésziroda architektur architectural arsitek finch

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr742201858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása