HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

3. FELHÍVÁS: UNIQA és a Médiahomlokzat Fesztivál

2010.07.07. 04:46 ferdinándanégyzeten

We have made a short video about the LED-wall of the UNIQA Vital Business Center. We are looking for innovative and creative designer to make it more interesting. Our goal is to make this facade one of the places of the Festival in autumn.

Az UNIQA LED-homlokzatáról felvettünk és összevágtunk egy rövid videót, melyből látsztik, hogy vannak még tartalékai a rendszernek, sok érdekes dolgot ki lehetne próbálni rajta. Klikk a képre! Akinek van kedve hozzá, jelentkezzen nálunk és kikerülhet a nyilvánosság elé. Továbbra is jónak tartanánk, ha ez a médiahomlokzat is bekapcsolódhatna az őszi Fesztivál rendezvényi helyszínei sorába. F.Á.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fesztivál hungary ház róbert festival építész architecture tervező irodaház építészeti architect architekt led fal építésziroda architektur architectural mediahomlokzat mediafassade mediafacade

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr252133482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása