HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Szakmai külkapcsolatok 1. - Német (város)építészek látogatása

2010.04.22. 06:00 ferdinándanégyzeten

Régi német építészkapcsolatunkon keresztül  a stuttgarti városépítészeti tanszékvezető Prof. Humpert egykori munkatársi csoportja jelentkezett be hozzánk. 12 tervező érkezik májusban Berlinből, Stuttgartból, Freiburgból és Drezdából. 1996 óta minden évben szerveznek hasonló szakmai programot egy-egy európai városba, s most idén Budapestet látogatják meg. Az első napi városnézés történelmi és aktuális építészeti látnivalók megtekintésével telik majd (biciglin), valamint kávé és kötetlen beszélgetés nálunk az irodában. A második napon pedig Ute Albrechthez (bfvt) látogatnak el aki a budapesti városfejlesztésről ad nekik áttekintést. A végén mepróbáljuk megtudni az udvariasságon túli véleményüket Budapestről és a mai magyarországi építészet fővárosi lenyomatáról és bemutatjuk kik ők és miket terveztek az utóbbi időben. Egy név már biztos: DI Arch. Sibylle Becker-Kilian (Kilian Architekten).

Szólj hozzá!

Címkék: budapest német építész építészeti építésziroda várostervezők

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr831939934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása