HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Építészeti fotós ajánló: Paul Ott, Graz

2010.04.08. 13:54 ferdinándanégyzeten

Ezúton szeretném felhívni a figyelmet egy nagyszerű grazi fényképészre, Paul Ottra, aki már több, mint 20 éve hivatásszerűen építészeti fotózással foglalkozik. Honlapja a teljesség igénye nélkül ízelítőt ad az utóbbi évek ausztriai építészetének megépült részéből. Többek között Giencke, Domenig, Riegler+Riewe, Feyferlik+Fritzer, Zinganel, Bramberger, Pernthaler általa felvett munkái tekinthetők meg és nem osztrák tervezőként még Zaha Hadid egy tiroli épülete is látható. Korábban azt mondta, hogy egyszer már Magyarországon is dolgozott valahol, de ez munkája nem található az oldalán.

Szólj hozzá!

Címkék: fotózás paul ott graz építészeti photografiert épületfotós

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr541904526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása