HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Jurisics Vár Kőszeg

2010.04.07. 10:19 ferdinándanégyzeten

Tegnap este úton az Info Rádióban hallottam, hogy hírként olvasták be, hogy a kőszegi Jurisics Vár felújítására sor kerül. Ezt aztán több portálon is megtaláltam, például itt az MTI oldala. Remélem ez azt jelenti, hogy aláírták a támogatási szerződést és kezdődhet a rekonstrukció. Mi a magunk részéről készen állunk, bár egy kisebb módosítással most készülünk el. Egy ilyen, emlékekben gazdag épületnél a tervezés és építés során csak a változás állandó. Az utolsó helyreállításnál, az 50-es évek második felétől elévülhetetlen érdemeket szerzett Sedlmayer János építész, Mikó Sándor belsőépítész pedig bútorokat tervezett ide, tisztelet nekik.

Szólj hozzá!

Címkék: vár kőszeg építész tervező műemlék jurisics építésziroda

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr581901039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása