HTML

Weblog of Ferdinandx2 Architects

ferdinándxferdinánd=ferdinándanégyzeten építészek ezúton is tartanak kapcsolatot a külvilággal This is a weblog of Ferdinand and Ferdinand Architects with news about our daily working life, Arch-Interviews

Friss topikok

Linkblog

Kiegészítés honlapunkhoz

2010.03.27. 16:48 ferdinándanégyzeten

Ezt az oldalt azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a napi e-mail adagunkon túl kicsit más módon is kapcsolatot tarthassunk a külvilággal, megszüntetve építészirodánk honlapjának egyoldalú közléseket tartalmazó statikus jellegét. Ide várunk minden észrevételt, tanácsot, kritikát és egyebet, amely nem kötődik a napi ügymenethez, de köze van az építészethez. Ezen az oldalon fogjuk elmondani saját véleményünket a bennünket érdeklő szakmai eseményekkel kapcsolatban, ha éppen lesz időnk és kedvünk. Innen üdvözlünk minden ismerőst és ismeretlent.

Ferdinánd Csaba és Ferdinánd Árpád

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdinand.blog.hu/api/trackback/id/tr491873144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása